ANDA DAH BOSAN, RIMAS DAN TAK SELESA PAKAI CERMIN MATA ATAU KANTA LEKAP?

Sukar memandu pada waktu malam sebab masalah SILAU?

Risau power cermin mata SEMAKIN TINGGI?

Dah tak sabar nak kulit CERAH COMEY GEBU?

Jangan risau! Kami ada penyelesaiannya…


Memperkenalkan …

Durra Mixed Botanical Blueberry Fruit Juice With Collagen And Eyebright

100%  Bahan semulajadi , diperkaya dengan nutrisi dan vitamin.


Selamat dan berkesan!

WoW! Jus Blueberry dengan ektrak sakura, astaxathin dan Collagen pertama di malaysia yang mampu hilangkan rabun dan cerah serentak?

Nak tau rahsia bagaimana pengguna Durra berjaya menyelesaikan masalah dibawah hanya dengan minum jus ini 2 sudu sehari?  Tak perlu lasik atau pembedahan untuk rawat masalah rabun! Tak perlu juga makan atau minum produk lain untuk dapatkan kulit yang cerah ‘glowing’ secara semulajadi.

Tahukah Anda?

MYOPIA


Myopia (Rabun jauh) bukan sejenis kecacatan. Sebenarnya struktur mata orang yang rabun jauh adalah normal.Apa yang berlaku ialah, biji mata mereka lebih besar dan panjang berbanding orang yang tidak rabun.Imej yang masuk ke dalam mata tidak dapat difokus dengan tepat ke atas retina, tetapi terfokus pada kedudukan di depan retina. Oleh itu, ia akan menyebabkan objek jauh kelihatan kabur.

HYPEROPIA


Hyperopia (rabun dekat) adalah kesukaran melihat objek dekat. Ini kerana bayangan dari sinar yang masuk ke mata jatuh di belakang retina. Hal ini disebabkan bola mata yang terlalu kecil atau kelengkungan kornea yang kurang

ASTIGMATISM


Astigmatism (rabun silau) berlaku disebabkan imej yang terbentuk lebih dari satu titik focus oleh permukaan kornea yang tidak rata. Apabila ini berlaku, cahaya yang masuk tidak dapat difokuskan pada satu titik sahaja lalu membentuk imej yang kurang jelas.

Memperkenalkan…

Durra Mixed Botanical Blueberry Fruit Juice With Collagen And Eyebright

Durra (Dwi Effect Eye care and Whitening)


Merupakan produk pertama yang dihasilkan dengan formula istimewa yang berteknologi terkini berupaya merawat masalah rabun dan mencerahkan kulit pada masa yang sama pertama di malaysia seawal 14 hari.

Ia amat mudah  diminum dimana sahaja tanpa dibancuh kerana dihasilkan dalam bentuk cecair (jus) dan rasanya sangat sedap.

Adakah Iriskin Durra selamat?

Ya, Iriskin Durra selamat 100% Selamat Diminum, Halal dan Berkesan.

Tiada kesan sampingan dan telah mendapat Kelulusan KKM dan dikelaskan sebagai makanan tambahan

(Ref. No. KKM 191016/10/083)

Formula Utama Durra

Lutein – Menajamkan penglihatan mata (kembalikan ke keadaan normal) kerana lutein kaya dengan karatenoid yang membantu melindungi mata

Bilbery – mengatasi gangguan pembuluh darah dan penyakit mata kerana mengandungi zat aktif yang dikenali sebagai antioksida.

Carrot  – Kaya dengan Vitamin A. mencerahkan penglihatan mata disamping menguatkan imuniti, memperbaiki pencernaan dan menstabilkan metabolisme

Blueberry – Meningkatkan kemampuan fungsi otak, mencegah kanser, baik untuk kesihatan jantung, tinggi anti oksidan yang baik untuk kulit dan juga baik untuk kesihatan mata.

Madu  – makanan sunnah yang terdiri dari beberapa kandungan, antara lain air, karbohidrat, vitamin seperti vitamin B dan C, mineral semulajadi seperti kalsium, zat besi, dan sodium untuk kesihatan tubuh badan dan mencantikkan kulit.

Acerolla Cherry – Merupakan salah satu sumber vitamin C yang tertinggi, Selain itu, memiliki kandungan karotin yang setanding lobak, dan banyak mengandung magnesium, dan beberapa dari vitamin B, vitamin B1, dan vitamin B2 yang berupaya mengawal tahap kolesterol, anti penuaan dan mencegah enyakit jantung.

Cranberry – kaya sumber vitamin C, mineral dan serat. Mampu membantu menguatkan dan menyihatkan otot dan tulang, menjaga kulit dan mengurangkan risiko jangkitan.

Eyebright –  Dapat membantu meningkatkan fungsi mata dan melambatkan penuaan

Stevia – mengawal diabetes dan pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori.

Collagen – Membantu menjaga kesihatan otot/kulit, mengatur peredaran darah dan kesihatan mata, menjaga kesihatan rambut dan kuku.

Sakura Extract – agen pemutih yang dapat mencerahkan kulit dan mengurangkan keradangan kulit

Astaxanthin – Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan, meningkatkan keanjalan dan kelembapan kulit. Sebagai agen pencerah dan pemutihan kulit semulajadi.

Kenapa Orang Ramai Memilih Durra?

Ramai yang telah berjaya mendapat hasil penurunan power cermin mata

Mudah minum dimana sahaja tidak perlu dibancuh. Rasanya sangat sedap.

Mengandungi buah-buahan dan sayuran yang berkhasiat tinggi

Mengurangkan rabun dan mencerahkan kulit sekaligus hanya dengan satu (1) produk sahaja

Merawat masalah rabun dengan cara yang murah dan selamat tanpa perlu melakukan pembedahan atau lasik

Kehebatan Yang Akan Anda Rasai Selepas Amalkan Durra Secara Konsisten!

Mengurangkan masalah rabun jauh, rabun dekat, rabun silau dan sebagainya.

Atasi masalah mata letih.

Kurangkan lebam bawah mata (eyebag).

Membaiki fokus penglihatan.

Kulit ‘glowing’ , cantik dan tidak kusam.

Mencerahkan kulit.

Menyihatkan tubuh badan.

 

Betul ke produk ini berkesan?

Anda berminat nak cuba , tetapi masih ragu-ragu?